Cursurile de formare pun accent pe practică

Atunci când te înscrii la un curs de formare este foarte posibil să ai și așteptări legate de găsirea unui loc de muncă. Cu alte cuvinte, îți dorești să devină ușor să te angajezi. Avantajul unui curs de formare constă în faptul că îți oferă un mare număr mare de ore de practică, în completarea teoriei. Reușești astfel să stăpânești mai bine specializarea pe care o faci, să știi ce vei face concret într-o zi normală ca angajat și, în plus, să ai mai multă încredere în tine.

480 de ore de practică în cursul de Ospătar

240 de ore de practică în cursul de Lucrător în comerț

240 de ore de practică în cursul de Lucrător în gospodăria agroturistică

120 de ore de practică în cursul de Îngrijitor spații verzi

24 de ore de practică în cursul de Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere

Atunci când cursul de formare face parte dintr-un proiect cum este „Intervenţie integrată pentru tinerii NEETs din regiunea Centru”, poți beneficia și de orientare și consiliere profesională. Asta înseamnă că ți se pot recomanda cursuri și locuri de muncă, atunci când nu ești foarte sigur ce ai vrea să alegi. În baza pregătirii pe care o ai deja și a aptitudinilor native sau dobândite, specialiștii noștri îți pot indica unul sau mai multe cursuri și ocupația pe care o poți avea ulterior.

Echipa de proiect caută activ și locuri de muncă în zona în care se organizează cursurile, astfel înctât să poată indentifica potențialele alternative de angajare, când la finalul cursului și al examenului ai obținut diploma și poți face dovada noii calificări. Poți beneficia și de mediere în cadrul interacțiunii cu viitorul angajator, atunci când vei avea stabilit un interviu. Aceasta este gratuită în cadru proiectului.

Cursurile disponibile le poți găsi în sectiunea Cursuri.

Pentru înscrierea în proiect ne poți lăsa datele tale în secțiunea Contact sau ne poți suna.

Sună acum!