Jobul pe care nu știai că îl vrei este aproape

Trecutul te definește doar în măsura în care tu vrei acest lucru. Locul în care te-ai născut, familia, condițiile în care ai crescut pot fi folosite ca o bună motivație de a merge mai departe către mai bine. Dacă ai abandonat școala, nu te-ai angajat sau a trecut o perioadă lungă de timp de când ai avut un loc de muncă, poți găsi mai greu resursele interioare de care ai nevoie pentru o viața mai bună.

În cadrul proiectului „Intervenţie integrată pentru tinerii NEETs din regiunea Centru” există specialiști care te pot ajuta să îți identifici punctele forte și abilitățile, astfel încât să faci alegeri conștiente pentru cursuri de calificare sau specializare ce îți aduc o diplomă recunoscută. Diploma și noile cunoștințe dobândite, de teorie și practică îți aduc mai multe șanse atunci când aplici pentru un loc de muncă. Suntem alături de tine dacă ai nevoie de ajutor în completarea documentelor sau de pregătire pentru susținerea interviului.

Etapele proiectului îți permit acces la servicii gratuite de informare, consiliere, orientare și mediere. Vei avea propriul tău plan individual de acțiune ce îți va permite să identifici următorii pași în direcția unui loc de muncă în domeniul care ți se potrivește cel mai bine. Calificările obținute în urma cursurilor îți sporesc șansele de obținere a unui loc de muncă și, implicit, soluționarea problemelor financiare cu care te confrunți.

Află mai multe despre beneficiile acestui proiect de pe site, de la specialiștii din echipă sau de la partenerii din proiect:

Sună acum!

Fundația Amfiteatru

Telefon: 021.3125840

E-mail: office@fundatia-amfiteatru.ro

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna

Adresă: B-dul Gen. Grigore Bălan nr.14, Sfântu Gheorghe

Telefon: 0267-312157

E-mail: ajofm.cv@anofm.gov.ro