NEETS Covasna

Pentru angajatori

Prin intermediul proiectului, angajatorii din zona Centru pot recruta tineri NEETs ce au absolvit cursuri de calificare sau specializare și sunt profilați de către Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Covasna.

Pentru angajatori, procesul de recrutare se simplifică foarte mult, persoanele înscrise în proiect având deja un plan individual de consiliere și fiind profilați AJOFM. Calificările pe care le au sunt corelate cu educația și experiența profesională, precum și cu aspirațiile personale și aptitudinile dovedite.

Planul individual de consiliere evidențiază competențele profesionale ale potențialilor angajați, astfel încât candidații potriviți pot fi identificați mult mai eficient . Orientarea și consilierea din cadrul proiectului urmăresc oferirea suportului necesar pentru ca aceștia să fie cât mai ușor integrați pe piața muncii.

Angajatorul va putea purta discuții direct cu persoanele ce corespund profilului angajatului căutat. În cazul în care este necesar, la interviu va participa și un consilier profesional, cu rolul de a facilita dialogul.

Calificările obținute în cadrul proiectului se regăsesc în secțiunea Cursuri.

Pentru înscrierea în proiect, ne puteți lăsa un mesaj în pagina Contact sau

Sună acum!