Pregătim o nouă grupă pentru calificarea de îngrijitor spații verzi

Cursul este destinat celor interesați să dezvolte abilități esențiale pentru îngrijirea mediului înconjurător și se va desfășura în localitatea Belin. Se pot înscrie tinerii cu vârsta între 16-29 de ani, cu reședința în județele Covasna și Brașov, care nu au un loc de muncă și nu urmează o formă de educație sau formare.

Participare gratuită: Vrem să oferim oportunitatea calificării în îngrijirea spațiilor verzi fără costuri pentru toți cei interesați.

Certificare recunoscută: După finalizarea cursului și susținerea examenului, vei primi o diplomă emisă de Ministerul Muncii și Justiției și Ministerul Educației Naționale, recunoscută de Autoritatea Națională de Calificări (ANC).

Durată curs: Cursul are o durată totală de 180 de ore, dintre care 60 de ore sunt dedicate pregătirii teoretice, iar 120 de ore sunt alocate pregătirii practice.

  • Perioada de Desfășurare: 14 iulie 2023 – 12 septembrie 2023 
  • Număr de Participanți: 28

Indiferent de nivelul tău de experiență, acest curs oferă o platformă excelentă pentru dezvoltarea abilităților necesare pentru îngrijirea mediului înconjurător.