Pregătim o nouă grupă pentru calificarea „Îngrijitor spații verzi” în localitatea Doboșeni

Tinerii care aleg să se înscrie primesc un set complet de resurse menite să îi ajute să depășească obstacolele și să-și dezvolte competențele necesare pentru a obține un loc de muncă stabil. Iată ce include acest proiect:

1. Ajutor financiar, diplomă și calificare
La finalizarea cursurilor, participanții primesc sprijin financiar, o diplomă și o calificare care atestă competențele dobândite în timpul programului.

2. Ajutor în obținerea unui loc de muncă aproape de casă
Proiectele facilitează găsirea unui loc de muncă în apropierea locuinței tinerilor, ceea ce le permite să se integreze mai ușor în viața profesională.

3. Consiliere și orientare profesională
Tinerii beneficiază de consiliere și orientare profesională pentru a-și identifica direcția potrivită și pentru a dezvolta competențele necesare în cariera lor aleasă.

4. Informații despre piața muncii regională
Tinerii NEETs sunt informați cu privire la oportunitățile de angajare din regiunea lor, astfel încât să poată face alegeri informate.

5. Planuri individuale de acțiune personalizate
Fiecare participant primește un plan individual de acțiune adaptat nevoilor și obiectivelor lor personale.

6. Mediere cu potențialii angajatori
Prin intermediul proiectelor, tinerii au acces la mediatori care îi ajută să interacționeze cu potențialii angajatori și să-și prezinte abilitățile.

7. Susținere la noul loc de muncă
Chiar și după obținerea unui loc de muncă, tinerii pot beneficia de sprijin suplimentar pentru a se adapta cu succes la mediul de lucru și la echipa lor.

Cursul are 180 de ore, iar condiția de acces este învățământul primar – 4 clase.

Pentru înscriere poți completa formularul din secțiunea Contact sau

 Sună acum!