Târg de joburi în Ghelința

Pe 11 mai 2022 vom organiza un târg de joburi în localitatea Ghelința.

Târgul de joburi este un eveniment ce te ajută să întâlnești angajatorii din regiunea Centru ce au locuri de muncă disponibile aproape de Ghelința. Vei avea ocazia să discuți cu ei concret despre oportunitățile curente ce au la bază calificările pentru care se organizează cursurile din cadrul proiectului. Dacă ai făcut deja cursurile și ai obținut calificarea sau ai aptitudinile , dar acum te gândești ce curs sa alegi, te poți decide mai ușor în urma unor discuții. Dacă încă mai ai întrebări legate de acest subiect, specialiștii noștri te pot ajuta, gratuit, cu consiliere și orientare profesională.

Căutăm să organizăm târgurile de joburi din cadrul proiectului  „Intervenţie integrată pentru tinerii NEETs din regiunea Centru” în imediata apropiere a persoanelor înscrise în grupul țintă, pentru a ajuta cât mai multe persoane să ajungă cu un efort de deplasare cât mai mic. Dacă ești în căutare de loc de muncă și ai și prieteni care își doresc același lucru, putem organiza un eveniment și aproape de voi.

În cazul în care vrei să participi la eveniment, dar încă nu te-ai înscris în proiect, o poți face chiar acum. Poți suna coordonatorul local direct de pe site prin aplicația de aici

Sună acum!

sau te poți înscrie în secțiunea Contact

.