Târgurile de joburi din cadrul proiectului

Târgurile de joburi reprezintă una dintre cele mai bune modalități de obținere a unui loc de muncă. Spunem acest lucru bazându-ne pe faptul că aici vin angajatorii interesați în recrutarea de oameni calificați și constituie ocazia perfectă de a discuta cu ei concret despre oportunitățile curente.

Târgurile din cadrul proiectului „Intervenţie integrată pentru tinerii NEETs din regiunea Centru” se desfășoară în localități din județele Covasna sau Brașov, aflate în imediata apropiere a persoanelor înscrise în grupul țintă. Cu cât se înscriu mai multe persoane din aceeași localitate, cu atât mai repede ajungem aproape de ei. Dacă ești în căutare de loc de muncă și ai și prieteni care își doresc același lucru, putem organiza un eveniment aproape de voi. Pentru a face posibil acest lucru, primul par ar fi înscrierea în proiect. Poți suna coordonatorul local direct de pe site prin aplicația de aici

Sună acum!

sau te poți înscrie în secțiunea Contact.

Unul dintre avantajele majore ale târgurilor de joburi este ca ele vor aduce reprezentanți ai firmelor ce au puncte de lucru la care se poate ajunge destul de ușor din localitățile unde locuiesc cei ce se înscriu în proiect. Suntem conștienți că, în acest moment, resursele voastre sunt limitate, și contează mult să economisiți atât timp cât și bani pe care altfel le-ați cheltui pe drumul de acasă la muncă.

Un alt avantaj major îl constituie calificările pe care acești angajatori le caută. Mai precis, ei vor vrea să cunoască oameni care au calificările pentru care se organizează cursurile din cadrul proiectului. Dacă ai făcut deja cursurile și ai obținut una dintre calificări sau ai aptitudinile, dar acum te gândești ce curs sa alegi, te poți decide mai ușor în urma unor discuții. Dacă încă mai ai întrebări legate de acest subiect, specialiștii noștri te pot ajuta, gratuit, cu consiliere și orientare profesională.

În secțiunea Noutăți poți găsi mai multe informații referitoare la aceste subiecte.

În secțiunea Cursuri poți găsi lista completă a cursurilor care se organizează în cadrul acestui proiect.